Hoquei patins

Calafell i Voltregà, campions de les Lligues Catalanes

El Calafell ha superat el Noia en una final d'infart, i el Voltregà ha sumat el seu primer títol després de guanyar el Sant Cugat

Redacció Esport3Actualitzat

El Parlem Calafell s'ha proclamat, aquest diumenge, campió de la Lliga Catalana d'hoquei patins, en vèncer el Noia a la tanda de faltes directes.

L'equip de Sant Sadurní s'ha avançat 1 a 3 en el marcador, però els del Baix Penedès han forçat la pròrroga, després d'un gol de Mitjans en pròpia porteria. Sense gols en el temps afegit, el títol s'ha decidit des de la falta directa en què el Calafell s'ha mostrat més encertat.

Sergi Miras ha marcat en el cinquè llançament, mentre que Jordi Bargalló ha enviat un xut al travesser. És la primera Lliga Catalana per a l'equip del Baix Penedès.

 

 

El Voltregà s'estrena a la Lliga Catalana

En la final femenina, el Voltregà s'ha imposat al Sant Cugat. Les osonenques han aconseguit aixecat el seu primer títol de la Lliga Catalana en un duel molt disputat.

Les de Sant Hipòlit s'han avançat al marcador i han arribat al segon temps dominant el partit amb un 0-3. Lluny d'enfonsar-se, el Sant Cugat ha reaccionat fins a igualar el marcador, però un gol de penal d'Esther Vistós ha sentenciat el partit.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut