Lorenzo no ha tingut una jornada gaire lluïda. (Foto: EFE)
MotoGP

Cal Crutchlow sorprèn els favorits a l'últim entrenament abans que comenci la temporada de MotoGP

Al circuit de Jerez s'ha completat l'última sessió d'entrenaments de pretemporada de MotoGP, just una setmana abans que comenci la competició. L'anglès Cal Crutchlow ha sorprès els favorits i ha marcat el millor temps, per davant de Rossi, Lorenzo i Márquez.

Actualitzat
Falta una setmana perquè comenci el Mundial de Motociclisme i aquest dilluns s'ha completat al circuit de Jerez l'última sessió d'entrenaments de pretemporada en MotoGP. El més ràpid d'aquesta jornada ha estat Cal Crutchlow, l'anglès de Yamaha, que ha fet el millor registre a la tarda, un cop el circuit ja s'havia assecat. Al matí, la pluja ha interromput la sessió.

Crutchlow, amb una Yamaha satèl·lit, ha millorat per mil·lèsimes el temps de Valentino Rossi, que el dia anterior havia estat el més ràpid de tots els pilots. Jorge Lorenzo ha acabat marcant el quart millor temps del dia, per darrere de la primera Honda, que en absència de Dani Pedrosa ha estat la de Stefan Bradl. El mallorquí, actual campió del món, ha desbancat per només 25 mil·lèsimes Marc Márquez, que ha estat cinquè.
Anar al contingut