Caiguda massiva en el Tour de França
Caiguda massiva en el Tour de França (Reuters)
TOUR DE FRANÇA

Alaphilippe es vesteix de groc en una primera etapa molt accidentada del Tour de França

El català Marc Soler ha cedit 25 minuts per culpa d'una caiguda massiva a 45 quilòmetres de meta

Redacció Esport3Actualitzat

Emoció i nervis en la primera etapa del Tour de França 2021, però no per la victòria d'etapa. Julian Alaphilippe s'ha convertit en el primer líder després de guanyar en solitari a Landerneau amb un atac a dos quilòmetres de meta que ha deixat els seus rivals pel mallot groc en fora de joc. Primoz Roglic, un dels principals favorits a la victòria final, ha quedat tercer, i ha sumat quatre segons de bonificació. L'etapa ha estat molt accidentada, amb dues caigudes massives, la primera a 45 quilòmetres de meta i la segona a set del final. 

El català Marc Soler s'ha fet mal al canell en una de les caigudes i ha arribat a 25 minuts del guanyador de l'etapa. El corredor del Movistar ha hagut d'abandonar el Tour. El líder del Movistar, Miguel Ángel López, també ha estat implicat en la segona caiguda del dia i ha arribat a meta a 1' 50" del primer. Richie Porte, un dels homes importants de l'equip Ineos, també ha caigut i ha cedit més de dos minuts.

Un aficionat amb una pancarta provoca una caiguda massiva

El gran grup ha patit una caiguda massiva a 45 quilòmetres de meta per culpa d'un aficionat que ha envaït part de la calçada. L'espectador ha volgut mostrar una pancarta per televisió, però ha envaït la zona dels ciclistes i ha fet caure Tony Martin. La caiguda del ciclista alemany ha desencadenat una caiguda massiva que ha afectat desenes de corredors. 

 

El català Marc Soler ha estat un dels afectats en la caiguda. El corredor del Movistar s'ha fet mal al canell i ha acabat perdent 25 minuts respecte el guanyador. Tony Martin, company d'equip de Primoz Roglic, també s'ha fet mal al braç, però ha pogut seguir l'etapa.

Una altra caiguda massiva a set quilòmetres del final ha tornat a sacsejar el pilot. Diversos ciclistes han anat a terra i fins i tot han topat amb espectadors de fora la calçada. Corredors importants com Richie Porte (Ineos) i Miguel Ángel López (Movistar) s'han vist afectats i han perdut temps respecte al guanyador de l'etapa. Aquesta segona caiguda massiva ha afectat també Chris Froome i també el guanyador de l'etapa, que ha arribat a meta el primer amb una ferida oberta a la cama.

ARXIVAT A:
Tour de França
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut