Espanyol

Cabrera assegura que l'Espanyol no es rendirà: "D'aquí a final de temporada no firmo ni un empat"

Actualitzat

L'Espanyol s'ha tret del mig l'Europa League i ara ja es pot centrar únicament i exclusivament en la Lliga. El proper pas per a la salvació passa per guanyar obligatòriament l'Atlètic de Madrid, diumenge a la tarda (a les 16:00), a Cornellà.

Al vestidor, tothom està pendent de l'evolució de Raúl de Tomás, que s'ha perdut els dos últims partits de Lliga. El davanter encara no té l'alta mèdica, però aquest divendres s'ha entrenat amb aparent normalitat. Malgrat la delicada situació de l'equip, a cinc punts de la salvació, ningú es dona per vençut. Leandro Cabrera, que ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament, ho ha deixat ben clar:

"D'aquí a final de temporada no firmo ni un empat. Només ens serveix guanyar. No podem donar ni una pilota per perduda. Estem més convençuts que mai que lluitarem fins al final. En aquest equip hi ha molt bons referents. Hi ha equip, plantilla i cor per treure això. No podem mirar més enllà del partit de diumenge. Hem treballat moltíssim aquesta setmana. Si poguéssim jugar ara, ho faríem."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut