Emilio Butragueño, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Butragueño confirma que Lopetegui seurà a la banqueta del Reial Madrid al Camp Nou

El director de relacions institucionals del Reial Madrid ha confirmat en declaracions a Movistar Plus que el tècnic basc estarà a la banqueta en el clàssic de diumenge

Actualitzat

Emilio Butragueño, director de Relacions Institucionals del Reial Madrid, ha confirmat en declaracions a Movistar Plus que Julen Lopetegui estarà a la banqueta del Camp Nou en el clàssic de lliga després de la soferta victòria contra el Viktoria Plzen a la Lliga de Campions.

"Sí, sí, amb normalitat absoluta. Cal preparar bé aquest partit. Sabem de les dificultats d'aquest tipus de partits. En aquest tipus de situacions és important mantenir la calma, estar units i confiar en els jugadors, que els tenim molt bons. El partit de diumenge és un partit de molta motivació per a tots i esperem que fem un bon partit".

Qüestionat per si Lopetegui seguirà com a entrenador després del partit davant del FC Barcelona, Butragueño ja no ha estat tan contundent: "De veritat que ho vivim amb normalitat. Així és el futbol. És cert que escoltem rumors, però anem amb confiança al Camp Nou, conscients de les dificultats i esperant que l'equip ofereixi un bon partit, però amb normalitat".

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut