Alba i Busquets han arribat a un acord per a la rebaixa salarial (@FCBarcelona_cat)
BARÇA

Busquets i Jordi Alba firmen l'acord per a la rebaixa salarial

Dos dels capitans del primer equip del Barça han firmat un acord per rebaixar-se el sou que ha permès la inscripció del Kun Agüero a la Lliga

Laia TudelActualitzat

Sergio Busquets i Jordi Alba han arribat a un acord amb el Barça per a la rebaixa salarial. Aquest dimarts, el FC Barcelona ha fet oficial l'acord amb dos dels capitans del primer equip blaugrana després de diverses reunions amb els representants dels futbolistes. Aquest acord ha permès al club blaugrana incriure el "Kun" Agüero a la Lliga i ampliar el límit del fair play financer.

El migcampista de Badia ha firmat unes condicions semblants a les de Jordi Alba. Tots dos renuncien a cobrar el 25% de les variables de fàcil compliment i diferiran el cobrament del 60% del salari fins al 2023.

La rebaixa de Busquets i la d'Alba s'afegeixen a la de Gerard Piqué. Dels quatre capitans, només faltarà l'acord amb Sergi Roberto. El cas del lateral de Reus és diferent perquè es tracta d'una renovació de contracte. L'última proposta que ha fet el Barça d'ampliació per 2 anys és molt a la baixa i de moment estan més lluny de tancar-ho.

Anar al contingut