Gerard Piqué i Sergio Busquets
Gerard Piqué i Sergio Busquets
BARÇA

Busquets, més a prop de tornar

El migcentre blaugrana ha sortit a la gespa per primer cop des que es va lesionar i encara el tram final de la recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

Després de certificar el pas als vuitens de final de la Champions, el Barça ha tornat aquest dijous a la feina i ho ha fet amb un entrenament que el club ha qualificat de "compensatori". Dit d'una altra manera, hi han participat els jugadors que no van anar convocats amb les seves seleccions en la darrera aturada. En aquesta sessió, però, la gran novetat ha estat la presència de Sergio Busquets, que ha fet part de la feina amb la resta de companys.

Busquets fa, doncs, un pas més en la seva recuperació. El de Badia es va lesionar el 14 de novembre durant el partit entre Suïssa i Espanya. Es va fer un esquinç del lligament lateral extern del genoll esquerre que, de moment, l'ha fet ser baixa en els desplaçaments a Kíev i al Wanda Metropolitano.

Ara la seva tornada sembla propera, veurem si aquest diumenge contra l'Osasuna o la setmana que ve a Budapest, en el partit de Champions contra el Ferencváros.

 

Anar al contingut