Busquets: "El penal a Piqué ha estat molt més clar que el meu"
Sergio Busquets, molt crític amb l'actuació d'Arberola Rojas a Anoeta
BARÇA

Busquets: "Les sensacions són bones, però ens falta una mica per ser l'equip que volem"

El migcampista blaugrana considera que amb el nou sistema està més protegit en defensa i té més llibertat en atac

Redacció Esport3Actualitzat

Sergio Busquets ha jugat els 90 minuts contra el Vila-real en l'estrena del Barça de Ronald Koeman i ho ha fet com a protagonista del doble pivot que el tècnic holandès ha introduït en el sistema de joc culer.

Ha sigut un molt bon partit, sobretot a la primera part. Hem sigut superiors i hem trobat espais gràcies a la mobilitat dels nostres jugadors de dalt. A la segona part, amb el marcador a favor, hem perdut una mica d'intensitat, però hem mantingut la porteria a zero.

El de Badia també s'ha referit al sistema de joc.

És un sistema nou, amb alguns jugadors nous. Ens hi estem adaptant el més ràpid possible. Les sensacions són bones, però ens falta una mica encara per ser l'equip que volem ser. Aquesta victòria ens donarà confiança. En defensa agraeixo tenir un company a la vora i en atac tinc una mica més de llibertat que abans.

Busquets també s'ha desfet en elogis envers Ansu Fati, però demana prudència.

Té unes qualitats enormes per l'edat que té. Però no hem de córrer. Ha d'aprendre dels grans jugadors que té al seu voltant. Hem de deixar que faci el seu futbol i nosaltres ens n'hem d'aprofitar.

Sobre si el Barça necessita o no un 9 de referència, Busquets no s'ha mullat i creu que això és decisió de l'àrea esportiva i l'entrenador. El jugador català ha assegurat també que al vestidor hi ha bon ambient i més amb victòries com la d'aquest diumenge.

 

Anar al contingut