Futbol

Busquets i Pedro assenyalen que és gairebé impossible que es repeteixi un Barça com el de Guardiola

El blaugrana Pedro, que és amb la selecció espanyola de futbol, considera que és gairebé impossible que es repeteixi el Barça de Guardiola. La nit anterior Sergio Busquets, en una entrevista radiofònica, havia dit el mateix.

Actualitzat

El blaugrana Pedro, que és amb la selecció espanyola de futbol, considera que és difícil repetir el Barça de Guardiola, com ja va dir aquest dimecres Sergio Busquets en una entrevista radiofònica.

Pedro, que està vivint en primera persona les crítiques que rep el seleccionador per convocar jugadors del Barça, ha indicat que tornar al nivell de joc d'aquell Barça i al de la selecció espanyola del Mundial 2010 serà complicat, per no dir impossible. "Aquella època va ser molt bona. Estàvem frescos, Guardiola tenia una idea molt clara i un plantejament molt bo. És molt difícil que es pugui repetir. També a Espanya han marxat jugadors molt importants, n'han vingut de molt bons, però serà molt complicat", ha dit. "Però tenim equip al Barça i a la selecció per aconseguir-ho i és el camí a seguir. És l'excel·lència i tant de bo tornem a recuperar-la", ha comentat.  

El davanter canari també ha sortit en defensa de Gerard Piqué, qüestionat en les últimes setmanes. "Està treballant molt bé i potser li falten partits, però això és decisió del míster i s'ha de respectar. Però la qualitat no se li discuteix. Tots sabeu la que té". Finalment, Pedro ha recordat que "aquí a la selecció Vicente em dóna molta confiança i intento disfrutar al màxim."  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut