Busquets, durant el partit contra el Nàpols a San Paolo (@FCBarcelona_cat)
Lliga de Campions

Busquets i Arturo Vidal es perdran la tornada contra el Nàpols al Camp Nou per sanció

El migcampista blaugrana ha vist una targeta groga per una entrada sobre Mertens en l'inici de la segona part i el xilè ha estat expulsat en el minut 89 després d'una picabaralla amb Mario Rui

David CarballoActualitzat

Sergio Busquets es perdrà per sanció el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols al Camp Nou. El migcampista blaugrana, una peça bàsica en els esquemes de Quique Setién, ha vist una targeta groga per una entrada sobre Mertens en l'inici de la segona part que farà que no pugui jugar el duel contra els napolitans a l'estadi. Arran d'aquesta jugada, el davanter belga, que ha rebut un fort cop al turmell, no ha pogut continuar sobre el terreny de joc i ha hagut de deixar el seu lloc a Milik.

Busquets era un dels dos jugadors del Barça que estaven apercebuts de sanció en cas de veure una groga a San Paolo. L'altre és el portuguès Nelson Semedo, autor de l'assistència a Griezmann en el gol de l'empat a un.

En el minut 89, Arturo Vidal ha estat expulsat després de veure dues grogues consecutives, la primera per una entrada sobre Mario Rui i la segona per encarar-se amb el jugador portuguès del Nàpols. El migcampista xilè ha protestat la decisió de l'àrbitre alemany Felix Brych i ha abandonat el terreny de joc escridassat per l'afició napolitana, que no li ha perdonat el seu passat a la Juventus.

 
Anar al contingut