Sergio Busquets veu la targeta groga que li impedirà jugar el partit de tornada davant el Nàpols (EFE)
Barça

Busquets critica la planificació esportiva del Barça

Sergio Busquets no jugarà la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions. La seva baixa i la d'Arturo Vidal per sanció se sumen a les de Suárez i Dembélé per lesió. La presència de Jordi Alba, Sergi Roberto i Gerard Piqué dependrà de la seva evolució. Amb només 12 jugadors disponibles ara mateix, Busquets va "carregar" contra la planificació esportiva de club. El dard tenia una diana clara: Éric Abidal.

Jordi BentanachsActualitzat

El passadís que comunica l'estadi de San Paolo amb l'autocar de l'equip visitant estava ple de mitjans de comunicació. Totes les càmeres volien enfocar el peu de Gerard Piqué. Una revinclada al turmell va deixar amb l'ai el cor el barcelonisme, a quatre dies de visitar el Bernabéu.

Sense marge de recuperació, per a la tornada són baixes segures per sanció Arturo Vidal, que va perdre els nervis en l'últim sospir del partit, i Sergio Busquets, que estava amenaçat de suspensió, i que va veure una groga.

El de Badia no es va estalviar crítiques a la planificació esportiva.

No som un planter gaire ampli perquè desgraciadament la planificació ha sigut així, hem tingut algunes baixes importants i encara les tenim.

El mapa de color de baixes i lesions és demolidor: operats, Dembélé i Suárez; a hores d'ara, Jordi Alba i Sergi Roberto recuperant-se; Piqué, dubtós i Arturo i Busquets, sancionats.

I Braithwaite? Doncs l'últim fitxatge blaugrana pot entrar al camp en Lliga, però no ho pot fer en Lliga de Campions.

Setién confia a recuperar Piqué per al clàssic, i Alba i Roberto per a la tornada

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, Gerard Piqué pot estar recuperat en el clàssic de diumenge al Santiago Bernabéu de tanta importància per al desenllaç de la Lliga. El tècnic blaugrana, Quique Setién, optimista, veu més futbolistes recuperats per a la tornada de Champions el dia 18 de març.

És veritat que hem perdut, per al partit de tornada, dos jugadors importants, però també és cert que en recuperarem uns altres dos, com són  Jordi Alba i Sergi Roberto.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut