Gianluigi Buffon ha superat el rècord de partits disputats a la Serie A italiana (Reuters)
Futbol internacional

Buffon es converteix en el futbolista que més partits ha disputat a la Serie A italiana

Redacció Esport3Actualitzat

Gianluigi Buffon, amb 42 anys, suma un nou rècord i és que des d'aquest dissabte és el futbolista que més partits ha disputat a la Serie A italiana, 648, amb la qual cosa ha superat una altra icona com l'exdefensa del Milan Paolo Maldini. Ha estat en el partit del derbi torinès entre la Juventus i el Torino que s'ha saldat amb una victòria dels "bianconeri" (4-1) amb gols de Dybala, Cristiano Ronaldo, Cuadrado i Djidji, en pròpia porta.

El porter italià va tornar a la Juventus el passat estiu després del seu pas breu pel París Saint-Germain. Va començar al Parma, on va jugar entre el 1995 i el 2001, i va disputar 168 partits. Va defensar l'escut de la Juventus entre el 2001 i el 2018, a més del seu retorn a la "Vecchia Signora" aquesta temporada, on ha acabat sumant la xifra de 648 partits a la màxima categoria del futbol italià. A més, Buffon ha renovat aquesta mateixa setmana un any més el seu contracte amb el conjunt "bianconero".

Aquest rècord l'hauria superat abans el porter italià si no hagués disputat amb la Juventus la temporada 2006-2007 a la Serie B, la Segona Divisió, a causa de la sanció per frau fiscal a què va ser castigat l'equip.

 

 

Anar al contingut