El veterà capità de la Juventus, en una imatge d'arxiu d'aquesta temporada (Reuters)
Futbol

Buffon: "Dissabte serà el meu últim partit amb la Juventus"

El porter italià ha anunciat que disputarà el seu últim partit amb la samarreta de la "vecchia signora", aquest dissabte contra l'Hellas Verona

Actualitzat

Gianluigi Buffon ha anunciat aquest dijous en roda de premsa que dissabte jugarà contra l'Hellas Verona el que serà el seu últim partit amb la samarreta de la Juventus. El porter italià ha afirmat que és la millor manera d'acabar aquesta aventura, després de 17 anys defensant la porteria del club de la seva vida i de 176 partits disputats amb la selecció italiana. El president del club italià, Andrea Agnelli, el va acompanyar durant l'acte.

És un dia ple d'emocions. Hi arribo amb serenitat i molta felicitat per aquest extraordinari trajecte

 

El capità de la "Vecchia Signora", de 40 anys, acaba contracte a l'estiu. Però després de rebre una sèrie d'ofertes, el porter s'estaria plantejant si continuar la seva carrera professional fora d'Itàlia. El seleccionador Italià s'hauria posat en contacte amb ell per convocar-lo per un amistós que el combinat italià disputaria a final de mes contra Aràbia Saudita. Això, hauria fet dubtar al veterà porter, que encara no ha decidit si deixarà definitivament el futbol. Durant la pròxima setmana s'espera la decisió definitiva.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut