Katinka Hosszu, als Europeus de l'agost passat a Berlín (Reuters)
Katinka Hosszu, als Europeus de l'agost passat a Berlín (Reuters)
Natació

Budapest serà la seu dels Mundials de natació del 2017 que s'havien de disputar a Mèxic

Un acord entre el govern hongarès i la Federació Internacional de Natació (FINA) ha fet oficial la ciutat de Budapest com a seu dels Mundials de natació el 2017

Actualitzat

Després que la Comissió Nacional de l'Esport de Mèxic (Conade) rebutgés la ciutat de Guadalajara com a seu dels Mundials de natació, la Federació Internacional de Natació (FINA), ha mogut fitxa per assignar una nova seu. Segons un acord firmat aquest dimecres entre el govern hongarès i la FINA, s'ha decidit que Budapest sigui la ciutat on es disputi la competició el 2017. Els encarregats d'anunciar-ho han estat el director executiu de la FINA, Cornel Marculescu, i el primer ministre hongarès, Viktor Orbán.

Marculescu ha destacat que la decisió de la FINA ha estat "unànime" i afirma que el juliol del 2017 els campionats mundials de natació "seran fantàstics". La FINA ha cregut oportú donar-li l'oportunitat a Budapest un cop es presentés la seva candidatura per substituir la ciutat mexicana de Guadalajara.

Budapest havia estat escollida com a seu dels Mundials de l'any 2021, pel qual la FINA obrirà un nou concurs per optar per una altra seu aquell any.

Anar al contingut