NBA

Bryant lidera el triomf dels Lakers davant els Wizards (103-89), amb l'ajuda de Gasol

Kobe Bryant ha fet 16 dels seus 24 punts en el tercer quart i Pau Gasol ha estat prop d'aconseguir una doble figura per dirigir el triomf dels Lakers, que han derrotat els Wizards de Washington per 103-89. Els Lakers es mantenen en la fórmula guanyadora i ja sumen dos triomfs consecutius. Bryant ha aportat 12 punts seguits per als Lakers durant una ratxa de 17-2 en el tercer període que ha permès a l'equip fer-se amb un avantatge que no han tornat a perdre a la resta del partit. Amb la seva victòria, els Lakers han guanyat cinc dels últims sis partits, incloent-hi tres dels primers quatre en la seva ratxa de set partits fora del seu camp. Gasol hi ha tornat a ser clau, amb 16 punts, nou rebots i set assistències.

Lamar Odom hi ha aportat 18 punts i 10 rebots, mentre que Gasol hi ha tornat a ser clau, amb 16 punts, nou rebots i set assistències, en els 31 minuts que ha estat en la pista.