Pau Gasol ha fet una doble figura amb 22 punts i 11 rebots. (Foto: EFE)
NBA

Bryant i Gasol lideren el patit triomf dels Lakers contra els Hornets i recuperen plaça de "play-off" (104-96)

Els Lakers han derrotat amb patiment els Hornets per 104-96 i han aprofitat la derrota dels Jazz contra els Thunder per recuperar la vuitena plaça de la Conferència Oest, que dóna accés als "play-off" de l'NBA. Kobe Bryant, amb 30 punts, 23 en l'últim quart, i Pau Gasol, amb una doble figura de 22 punts i 10 rebots, han salvat els californians de la desfeta.

Els Lakers han derrotat amb patiment els Hornets per 104-96 i han aprofitat la derrota dels Jazz contra els Thunder per recuperar la vuitena plaça de la Conferència Oest, que dóna accés als "play-off" de l'NBA. Kobe Bryant, amb 30 punts, 23 en l'últim quart, i Pau Gasol, amb una doble figura de 22 punts i 11 rebots, han salvat els californians d'una desfeta que els hauria complicat, i molt, la seva presència en la fase final del campionat.

Els Hornets han arribat al descans amb cinc punts d'avantatge (45-50) i han mantingut la incertesa en el marcador fins a l'últim quart. Només la irrupció de la "Mamba Negra", autor de 23 punts en l'últim quart, i la bona feina de Gasol sota els taulers han salvat els Lakers d'una nova ensopegada a l'Staples Center. Ara mateix, l'equip de Los Angeles ocupa la vuitena posició de l'Oest amb només mig triomf d'avantatge sobre els Utah Jazz i hauran de patir fins al final per aconseguir l'objectiu. Aquesta pròxima matinada, els californians visitaran la pista dels Blazers amb l'obligació de guanyar.

Victòria dels Grizzlies i derrota dels Timberwolves

Per la seva banda, els Memphis Grizzlies s'han desfet sense problemes dels dèbils Bobcats per 94-75 i s'acosten a la tercera posició de la Conferència Oest. En un partit còmode per als de Memphis, Marc Gasol no ha necessitat forçar la màquina i ha contribuït amb 8 punts i 6 rebots al fàcil triomf del seu equip.

Per últim, els Minnesota Timberwolves han perdut a la pista dels Golden State Warriors per 105-89 en un mal dia del català Ricky Rubio. El base del Masnou ha estat lluny del seu millor nivell amb uns discrets 5 punts, 5 rebots i 6 assistències i ha firmat un nefast 0 de 10 en els tirs de camp.