ciclisme

Brutal caiguda massiva per culpa d'un ressalt a la Volta a Burgos

El gran grup ha patit una caiguda molt aparatosa a 300 metres de la meta

Xavi FrancèsActualitzat

Brutal caiguda massiva a la Volta a Burgos. El gran grup ha patit una caiguda molt aparatosa, que ha afectat un gran nombre de corredors. L'accident ha estat a tot just 300 metres del final d'una segona etapa, que s'havia de decidir en l'esprint final. 

El corredor del Jumbo David Dekker, que anava al capdavant del pilot, ha perdut el control de la bicicleta en un ressalt de control de velocitat i ha fet una tombarella abans de caure a terra. Gran part dels corredors que hi havia al voltant s'han vist afectats per la caiguda i també han anat a terra. Alguns, fins i tot, han topat amb les tanques de seguretat de metall.

Diversos corredors han hagut de ser atesos després de la caiguda, però no han patit conseqüències greus. El primer corredor en caure i provocar la caiguda massiva, ha volgut demanar disculpes a tots els implicats a trvaés de les xarxes socials.

Després d'aquesta caiguda, la victòria se l'ha endut Timo Roosen, que ha arribat a meta amb dos companys més de l'equip Jumbo. El neerlandès ha decidit celebrar la victòria tot i el contxet en què s'ha produït.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut