Bruno Hortelano ha penjat un missatge al seu compte de Twitter (@BrunoHortelano)
Atletisme

Bruno Hortelano demana ajuda per als afectats per les riuades a Tarragona

L'atleta madrileny, plusmarquista espanyol de 100, 200 i 400 metres, ha demanat públicament ajuda per als afectats pels aiguats en diferents poblacions de Tarragona, entre les quals el poble de la seva família materna, l'Espluga de Francolí

Actualitzat

Bruno Hortelano, un dels millors velocistes europeus, ha mostrat la seva solidaritat amb els afectats per les riuades que hi va haver a Catalunya la setmana passada. L'atleta madrileny, plusmarquista espanyol de 100, 200 i 400 metres, ha demanat públicament ajuda per als afectats pels aiguats a diferents poblacions de Tarragona, entre les quals el poble de la seva família materna, l'Espluga de Francolí.

En un missatge publicat en el seu compte de Twitter, el velocista sol·licita qualsevol tipus d'ajuda "per un tema que sento molt a prop al meu cor".

"Fa uns dies hi va haver tempestes torrencials i inundacions greus en diversos pobles de Tarragona, entre ells l'Espluga de Francolí, que és el poble de la meva família materna. De moment hi ha cinc desapareguts i diversos negocis han quedat completament destrossats", assenyala.

Hortelano destaca el "meravellós esforç i la forma en què s'ha bolcat la comunitat local" i afegeix: "Voldria demanar-vos ajuda també a vosaltres. La Fundació Riuada de Solidaritat està recaptant fons per ajudar directament en els danys provocats. Qualsevol donació, gran o petita, servirà d'una gran ajuda", ha conclòs.

Anar al contingut