Lliga de Campions

Bruno Génésio: "Com més s'acosta el partit, més tinc la impressió que som favorits"

El tècnic de l'Olympique de Lió afronta amb optimisme l'eliminatòria de vuitens de final contra el Barça i considera obsolet fer un marcatge individual a Messi

Actualitzat

L'entrenador de l'Olympique de Lió, Bruno Génésio, s'ha mostrat confiat a superar el FC Barcelona en la roda de premsa prèvia a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que es disputarà a l'OL Stadium, i ha confessat que sent com augmenta l'optimisme en el seu equip a mesura que s'acosta l'hora del partit.

"Paradoxalment, com més s'acosta el partit, més tinc la impressió que som favorits. Hem de ser moderats. Podem fer-ho, hem demostrat que podem elevar el nivell contra els grans equips. Però també hem de tenir humilitat."

El tècnic francès ha recordat que el Lió no va perdre en la fase de grups contra el Manchester City de Pep Guardiola, de qui va assegurar que té un joc similar al del Barça, ​​però amb un matís: "Aquests a més tenen un jugador fora del normal (Messi)."

Génésio va presenciar al Camp Nou la victòria del Barça contra el Valladolid, en la qual, ha explicat, l'argentí "va estar menys bé" del que és habitual, però "va marcar un gol, va donar dues assistències i si el porter no hagués tingut una gran tarda hauria marcat almenys tres gols".

"És un geni i estic convençut que estarà bé demà", ha assegurat Genesio, que ha considerat "obsolet" defensar-lo en marcatge individual, de manera que prefereix poblar el centre del camp per reduir els seus espais.

Génésio no podrà comptar amb Nabil Fekir, sancionat, una baixa que notarà el seu equip i que "obligarà els altres a un esforç suplementari per compensar-la".

"És el nostre capità, el nostre líder tècnic, és difícil jugar sense ell, sobretot a casa, on pot ser molt decisiu i en aquest tipus de partits és molt bo. Però crec que un equip ha de ser capaç d'afrontar les absències."

Houssem Aouar: "Serà el partit més important de la meva carrera"

El migcampista Houssem Aouar, de només 20 anys, s'ha convertit en un dels pilars del Lió, un partit en el qual complirà el somni d'enfrontar-se a un dels equips que ha admirat des de nen.

Aouar, producte del planter lionès, com Samuel Umtiti o Karim Benzema, va créixer admirant Xavi Hernández i Andrés Iniesta i gairebé dubtava en la prèvia del partit entre lamentar la seva absència o felicitar-se de no tenir a rivals de la seva talla davant.

"Sempre els veia jugar, admirava molt a aquell Barcelona. Per a mi serà un partit especial, el més important de la meva curta carrera. Sento una gran emoció i excitació, però no em deixaré portar per ella."

Aouar tampoc no ha ocultat la seva fascinació per Lionel Messi i per l'oportunitat de jugar contra una llegenda del seu nivell.

"Clar que penses en això, en què jugaràs contra ell. Però no podem centrar-nos en un o dos jugadors. Són molts i estan molt acostumats a aquesta mena de partits."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut