ESPANYOL

Brian Oliván: "Qui cregui més en ell mateix i cuidi els detalls, se salvarà"

El lateral esquerre, convençut que l'Espanyol traurà profit d'haver conviscut amb l'adversitat

Redacció Esport3Actualitzat

A punt i convençut. Brian Oliván tornarà a l'onze de Diego Martínez en l'importantíssim duel contra el Celta de dissabte a l'RCDE Stadium (18.30). El lateral esquerre va rebre un cop de Plata a l'inici del matx contra el Valladolid i es va absentar també al Bernabéu. Ara és tot empenta per jugar una autèntica final:

"No crec que sigui exagerat qualificar així el partit. Queden tretze partits i en la lluita hi estem ficats deu equips. Nosaltres portem convivint amb l'adversitat des del principi, i això pot ser un punt a favor nostre. Qui cregui més en ell mateix i cuidi els detalls, se salvarà."

El Celta de Carvalhal carbura i té jugadors en ple esclat, com Gabri Veiga, a banda de l'amenaça habitual de Iago Aspas. Tremolar de cames està prohibit.

"Tot serà molt important, però haurem de controlar el nerviosisme. Crec que estem sobradament capacitats per dur-ho bé. Confiem que vingui molta gent, que l'estadi estigui ben ple i ens ajudin. Sempre hem tret la millor cara quan més complicat semblava tot."

Un bon aperitiu per al vestidor pot ser la possible convocatòria amb Espanya de Joselu o Darder en la primera llista de Luis de la Fuente com a seleccionador. 

"Estic content per tots dos, s'ho mereixen. Els fa il·lusió, però estan sense pressió i enfocats en el partit tan important que tenim. Per a mi serà una gran alegria si hi van. Que quan em cridaran a mi? És un dels objectius que em queden, però he de seguir millorant. És un somni i només queda treballar."

Anar al contingut