Braithwaite s'abraça amb Messi
BARÇA

Braithwaite: "Si el futbol fos una religió, Messi seria Déu"

El jugador danès del Barça ha concedit una entrevista a Barça TV uns dies abans d'afrontar el seu primer clàssic

Actualitzat

La nova incorporació del Barça, Martin Braithwate, ha parlat en una entrevista a Barça TV sobre com afronta el pròxim clàssic, els seus inicis i com es defineix com a jugador. 

Braithwaite ha confessat que els seus inicis com a jugador no van ser bons i va haver de passar dos anys en cadira de rodes: 

"Vaig haver d'anar dos anys en cadira de rodes per una malaltia al maluc. Havia de descansar, no podia forçar les cames. Per a un nen com jo, que jugava i li encantava el futbol, va ser molt difícil"

Ha lloat al seu nou company d'equip, Messi

"Si el futbol fos una religió, Messi seria Déu. Ell controla el partit. És un jugador extraordinari"

El davanter també s'ha definit com a jugador: 

"Soc una persona senzilla; un home de família; honest. Sempre dono el 100% en tot el que faig. Perquè no m'agrada la complaença. Si em comprometo amb alguna cosa, sempre dono el 100%"

Braithwaite també ha analitzat el clàssic de diumenge, a més de recordar el partit on el Barça va guanyar al Bernabéu per 0 a 3, amb Ronaldinho com a protagonista: 

"Serà una magnífica experiència. És el partit més important, tothom el segueix. Hi haurà molta intensitat. Tinc moltes ganes de jugar el partit"

"Recordo Ronaldinho, que era extraordinari. Recordo perfectament aquell clàssic on va superar molts rivals, va marcar i tot l'estadi el va aplaudir"

Per últim, Braithwaite ha fet una breu anàlisi sobre els seus primers dies com a blaugrana:

"Veure'm al mirall amb l'escut del Barça va ser increïble. Tothom m'ha fet sentir benvingut i estic molt tranquil"

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut