BARÇA

Braithwaite: "No m'espanta que el club busqui un altre davanter"

En la setmana que pot guanyar el seu primer títol vestit de blaugrana, el jugador danès ha concedit una entrevista a TV3. Braithwaite assegura que no contempla sortir del club, ni ara ni a l'estiu. El nòrdic es desfà en elogis cap a Pedri.

Francesc LatorreActualitzat

No sol llegir diaris ni consumir mitjans de comunicació, però Martin Braithwaite està al corrent que Ronald Koeman voldria un altre davanter centre. El tècnic neerlandès ha dit per activa i per passiva que a l'equip li convé un jugador que aporti més efectivitat a la punta atacant i sobre la taula sempre hi ha hagut el nom de Memphis Depay. L'arribada d'un altre atacant complicaria encara més les opcions del danès, però, lluny d'espantar-lo, hi veu una motivació. Ho ha explicat en una entrevista que ha concedit a TV3

"M'agrada que es busquin altres jugadors. Se suposa que ha de ser així en un club com aquest, que aspira a tenir els millors del món. Necessites tenir competència interna. No pots fiar-ho tot a un grup reduït de jugadors. Només així aconseguiràs el màxim rendiment dels jugadors i de l'equip en cada partit. No m'espanta, em motiva."

Tot i que en algun moment el seu nom ha aparegut com a possible sortida per millorar la situació econòmica del club, Braithwaite assegura que complirà el contracte que va signar fins al 2024.

"No hi ha cap opció que surti del Barça en aquest mercat d'hivern. I tampoc a final de temporada. L'any que ve continuaré aquí lluitant pels meus objectius. Aquesta temporada tenim la possibilitat de guanyar molts títols i aquesta és la meva ambició. No penso en res més que a guanyar aquests trofeus. És per això que em llevo cada matí i treballo tant. Sento la confiança de l'entrenador i això també és important. De moment estic molt satisfet amb la temporada que estic tenint al Barça"

Braithwaite està més que motivat davant la possibilitat de guanyar el primer títol vestit de blaugrana, la Supecopa d'Espanya que es disputa aquesta setmana a terres andaluses

L'equip està plenament convençut que podem guanyar la Supercopa. Hem fet una molt bona arrencada d'any i l'ambient a la plantilla és molt bo. Estem on volíem estar. A l'inici de la temporada ens va costar una mica, però és normal amb tants jugadors nous i també amb un entrenador nou. Però hem anat millorant poc a poc i ara hem encadenat uns quants bons resultats. Estem convençuts que ho podem fer, al cent per cent.

En l'entrevista a TV3, Braithwaite també s'ha referit a la figura de Leo Messi -de qui diu que sempre l'ha vist motivat des de que va començar la temporada- i també ha parlat de Pedri, una de les sorpreses positives de la temporada en clau culer.

Entenc que els aficionats estiguin molt contents amb en Pedri. És un jugador veterà en un cos de jugador jove. Juga amb molt sentit comú, com si tingués molta més experiència. Sempre pren la decisió correcta. A la seva edat, ja és un jugador fantàstic. L'haurem de seguir perquè serà un jugador diferent.

En el que va de temporada, Braithwaite ha participat en 19 partits (15 de lliga i 4 de Champions), en els quals ha marcat cinc gols i ha donat dues assistències.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut