Espanyol

Braithwaite i la sortida del Barça: "La gent no sap la realitat"

El nou davanter de l'Espanyol, en una entrevista a TV3, promet gols i elogia la figura de Darder: "No serà l'última assistència que em fa"

Àlex CastellsActualitzat

Dijous, anunci -gairebé sobre la campana-; divendres, presentació... i diumenge, a San Mamés, titular i gol. La irrupció de Martin Braithwaite a l'Espanyol ha estat meteòrica. A més, ja ha trobat nous socis. Amb Sergi Darder, autor de la passada en el gol contra l'Athletic, és fàcil entendre's.

"És molt, molt bo. Té una passada increïble. És la primera assistència que em fa. I no serà l'última, segur!"

També s'ha entès ràpid amb Diego Martínez. La trucada del tècnic, abans del tancament del mercat, va ser decisiva per fer que es decantés per la proposta de l'Espanyol.

"Sí, sí, hi vaig parlar abans de fitxar. És un entrenador que li agrada l'energia, que es preocupa per l'equip. Tenim els mateixos valors, de treballar fort."

Braithwaite dona la primera victòria a l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Braithwaite dona la primera victòria a l'Espanyol (@RCDEspanyol)

"La de l'Espanyol era la millor proposta. Puc seguir vivint a Barcelona amb la meva família i el projecte m'ha semblat molt interessant."

Braithwaite sabia que la seva etapa al Barça s'havia acabat. Cap retret, i molt menys cap als seus aficionats, malgrat els xiulets que va rebre en l'últim trofeu Joan Gamper.

"La gent no ho sap tot. No puc dir si és just o injust, perquè la gent no sap la realitat. Per mi, no és cap problema. Només sé que la gent no sap la realitat."

Braithwaite, durant l'entrevista
Braithwaite, durant l'entrevista

De danès i a l'Espanyol, n'hi ha hagut un i de molt il·lustre, John Lauridsen. Braithwaite encara no havia nascut quan el seu paisà meravellava Sarrià. Ell també vol deixar empremta i, sobretot, seguir fent gols. N'assegura més de 10, diu.

"Sí que els puc superar. El míster vol que jugui a la banda, i no és un problema, però quan jugo vull marcar gols. Soc davanter. Ho tinc al cap."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut