Reina va evitar que Braithwaite marqués per partida doble a Son Moix (EFE / Juanjo Martín)
Barça

Braithwaite: "Havia estat esperant molt temps marcar el primer gol amb el Barça"

El danès afirma que el seu gol i la contundent victòria a Son Moix omplen de confiança l'equip i a ell, personalment. Braithwaite reconeix que el partit de dimarts contra el Leganés serà especial però que només pensa en guanyar la Lliga amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El davanter danès del Barça Martin Braithwaite, en declaracions als mitjans del club, ha expressat la seva satisfacció per haver obtingut el seu primer gol amb la samarreta blaugrana, quatre partits després del seu debut. Braithwaite ha necessitat dues hores i tres quarts per estrenar-se, i tot i no festejar el gol, parla de somni fet realitat.

"Havia estat esperant aquest moment durant molt de temps. És molt important per a mi marcar aquest primer gol, però més important era per a l'equip començar bé després de l'aturada. Estem contents i hem de continuar així."

Braithwaite va destacar la importància de començar amb una golejada i sense encaixar, però admet que haver-hi contribuït amb un gol li aporta un extra de confiança.

"Com a davanter, sempre vols marcar gols. Durant aquesta pausa, he estat treballant molt dur i tenia moltes ganes de jugar el primer partit i poder marcar, per això estic molt content."

L'ex del Leganés s'enfrontarà dimarts amb el seu anterior equip, amb qui va sumar sis dianes a la Lliga. Assegura, però, que malgrat ser un partit especial per totes les amistats que va deixar al sud de Madrid, "vull ser campió amb el Barça i, un cop al camp, no hi haurà amics."

Les declaracions completes de Braithwaite (en anglès), aquí:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut