ESPANYOL

Braithwaite, del Barça a l'Espanyol

El davanter danès signa per tres temporades amb el club blanc-i-blau en espera de recuperar protagonisme

Redacció E3Actualitzat

Martin Braithwate ja és periquito. L'Espanyol ha fet oficial la contractació del davanter danès, de 31 anys, fins al 2025. Tres temporades per tornar a fer gols a la Lliga, amb el repte personal immediat per a Braithwaite de sumar minuts per ser al Mundial de Qatar amb Dinamarca. Al club blanc-i-blau li ha costat tancar l'operació: el jugador ha arribat a les 15 hores a l'RCDE Stadium i no n'ha sortit fins a quarts de deu. Abans, el Barça ha rescindit el contracte del punta d'Esbjerg. Curiosament, també del club danès va arribar a l'Espanyol un històric com John Lauridsen.

Braithwaite, polivalent en tot el front d'atac, ha prioritzat l'estabilitat familiar i quedar-se a Barcelona. Pot fer un bon trident ofensiu amb Joselu i Puado en el 4-3-3 de Diego Martínez, en espera del que passi amb Raúl de Tomás. Abans, però, el jugador haurà de demostrar que ha deixat enrere les seqüeles de la lesió al genoll que el va deixar pràcticament sense jugar el curs passat, amb poc més de 20 minuts. Després de sumar deu gols en els 58 partits com a blaugrana, l'ex també del Leganés mirarà de demostrar el seu bon nivell de l'Eurocopa de l'any passat.

La intenció de l'Espanyol també era incorporar en aquest últim dia de mercat un central (la primera opció, el mexicà César Montes, topa amb la resistència del Monterrey) i mínim un extrem (que hauria de ser Luis Rioja, però l'Alabès no cedeix). La sortida d'RDT a la desesperada podria permetre tancar in extremis l'equip.

Anar al contingut