Márquez, avançant Bradley Smith en una imatge d'arxiu (EFE)
Motociclisme

Bradley Smith el més ràpid, Márquez és cinquè i Pedrosa torna amb una setena posició

Dani Pedrosa ha tornat a rodar un mes i mig després de la operació i s'ha emportat el setè millor temps, mentre que a Márquez se li ha espatllat la moto i ha quedat cinquè

Actualitzat

Dani Pedrosa ha tornat als circuits un mes i mig després de l'operació. En la primera jornada d'entrenaments del GP de França ha fet la seva primera presa de contacte: en l'entrenament del matí ha recorregut 12 voltes i 18 en el del migdia. La classificació ha estat bona, setè classificat.

Marc Márquez, per la seva part, ja està completament recuperat de l'operació al dit. Tot i això, no ha estat de sort i ha hagut de tornar al box quan la seva moto s'ha avariat en ple entrenament. Al final ha marcat el 5è registre.

El més ràpid del dia ha estat Bradley Smith, seguit de Lorenzo i Dovizioso.

Rabat, s'emporta el millor temps a Moto2

Tito Rabat ha estat el millor de la seva categoria a Le Mans, però només li ha tret 82 milèsimes d'avantatge al segon classificat, el suís Thomas Luthi. Luís Salom ha quedat tercer a la classificació. Àxel Pons ha tingut una forta caiguda, tot i que no ha tingut conseqüències i ha acabat 17è.

Kent, el millor de Moto3

En Moto3 Dani Kent, el líder, ha marcat el millor temps i ha dominat els dos entrenaments. Al pilot anglès l'han seguit Livio Loi, Fabio Quartaro i Efrén Vázquez. Isaac Viñales és tretzè.

Anar al contingut