Stefan Bradl en els entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis (Foto: Reuters)
Stefan Bradl en els entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis (Foto: Reuters)
Motociclisme

Bradl sorprèn Màrquez en la tercera tanda d'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi d'Indianapolis

Stefan Bradl ha sorprès tots els pilots de MotoGP en ser el més ràpid en la tercera tanda d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis. Marc Màrquez ha acabat en sisena posició, darrere de Pol Espargaró, i les últimes places per l'accés directe a la Q2 han estat per Dani Pedrosa i Aleix Espargaró. En Moto3, Vázquez ha estat el més ràpid, i Viñales, tercer.

Actualitzat

Stefan Bradl ha sorprès a tots els pilots de MotoGP al ser el més ràpid en la tercera tanda d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis. La segona plaça ha estat per Valentino Rossi, seguit de Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso i Pol Espargaró, que ha estat a punt de caure de la seva moto. El líder d'ahir, Marc Màrquez, ha dominat la primera part dels entrenaments però ha baixat fins la sisena posició. Álvaro Bautista no ha pogut evitar la caiguda i ha acabat volant pels aires, però sense lesions. L'última posició per l'accés directe a la Q2 ha estat per Aleix Espargaró, que ha acabat desè per darrere de Dani Pedrosa.

Aegerter, el millor temps en Moto2

En Moto2, Dominique Aegerter ha mantingut el lideratge en la tercera tanda d'entrenaments lliures superant per només trenta mil·lèsimes a "Tito" Rabat, que ha acabat segon. Maverick Viñales ha baixat quatre dècimes el seu millor temps per acabar rodant sisè, a mig segon d'Aegerter.

Vázquez domina en Moto3

Vázquez (Honda) ha estat el més ràpid en Moto3 després de rebaixar el seu temps a 1:41.103 en els últims entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis. El segon millor temps l'ha marcat l'italià Romano Fenati (KTM), per davant del pilot de Llançà, Isaac Viñales, que ha estat tercer. El petit dels germans cerverins, Àlex Màrquez, ha baixat fins la novena posició, mentre que el seu company Àlex Rins no ha acabat de rodar bé, finalitzant en tretzena posició.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut