Binder en una imatge d'arxiu (FOTO: Reuters)
MotoGP

Brad Binder domina els entrenaments lliures de MotoGP al Circuit de Misano

Entre els 5 primers pilots només hi ha hagut 71 mil·lèsimes de diferència

Xavier BonastreActualitzat

Espectacular final de la segona sessió dels entrenaments lliures del Gran Premi de l'Emília-Romanya, que es disputarà demà al Circuit Marco Simoncelli de Misano, a Itàlia. El més ràpid de tots ha estat el sud-africà Brad Binder, que ha marcat un espectacular 1.31.628, molt a prop del rècord absolut del circuit que té Maverick Viñales des de la setmana passada amb 1.31.411. Binder ha liderat una sessió igualadíssima com ho demostra que els 5 primers pilots han entrat separats només per 71 mil·lèsimes.

Darrera de Binder ha entrat el japonès Takaaki Nakagami, a 2 mil·lèsimes; el tercer ha estat el francès Fabio Quartararo, a 16 mil·lèsimes; el pilot de Roses Maverick Viñales, a 41 mil·lèsimes, i el granollerí Pol Espargaró, a 71, tot i haver caigut a la meitat de la segona sessió.

L'italià Franco Morbidelli, guanyador del Gran Premi de San Marino la setmana passada al mateix circuit, ha fet el 6è millor registre. El líder del mundial de MotoGP, l'italià Andrea Dovizioso, ha estat el 12è. Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró ha estat el 13è; Àlex Márquez, el 17è; Àlex Rins, el 18è, i Tito Rabat, el 19è.  

L'italià Luca Marini marca diferències en els lliures de Moto2

L'italià Luca Marini –germà per part de mare de Valentino Rossi-- i el valencià Aron Canet s'han intercanviat la primera posició en els últims minuts de la segona sessió de lliures de Moto2. Marini, que estava dominant la sessió, ha vist com Aron Canet li prenia la plaça a falta de 3 minuts pel final, amb un gran registre d'1,36,04.

Però Marini –vencedor la setmana passada en aquest mateix circuit Marco Simoncelli— ha volgut demostrar ja des del primer dia que vol repetir victòria diuenge. En l'últim minut ha marcat un fantàstic 1,35,95 convertint-se així en l'únic pilot que ha baixat d'1,36.

L'alemany Marcel Schrotter, que ha tingut una caiguda, ha estat el tercer pilot més ràpid. El castellbisbalenc Xavi Vierge ha estat el  8è i el barceloní Edgar Pons ha estat el 24è.

Jaume Masià, el més ràpid en Moto3

En Moto 3 el més ràpid del dia ha estat el valencià d'Algemesí Jaume Masià. Al final de l'FP2 ha estat capaç de batre el rècord absolut del circuit, que tenia el madrileny Jorge Martín, ara pilot de Moto2. Masià ha corregut en 1.41.663. El segon millor temps –aconseguit a la sessió del matí– ha estat per al madrileny Raúl Fernández i el tercer per a l'italià Celestino Vietti. El tortosí Jeremy Alcoba ha fet el 6è millor temps –també aconseguit a l'FP1–, i Gabi Rodrigo, el 9è, obtingut també a la primera sessió.

El gironí Albert Arenas, el líder del mundial, no ha passat del 12è millor temps, tot i que ha millorat el registre a la segona sessió.

Anar al contingut