Hamilton, durant la segona sessió d'entrenaments (EFE)
Motor

Mercedes destaca i Verstappen s'amaga

Hamilton i Bottas dominen en la segona sessió d'entrenaments a Montmeló, mentre que Max Verstappen ha estat novè

Francesc RosésActualitzat

Els pilots de Mercedes han dominat la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi d'Espanya, amb Lewis Hamilton davant Valtteri Bottas. El màxim rival de l'actual campió en la lluita pel títol d'aquest any, Max Verstappen s'ha hagut de conformar amb el novè lloc, a sis dècimes de Hamilton, però l'equip Red Bull no ha mostrat totes les seves cartes perquè el pilot neerlandès ha marcat el seu registre amb pneumàtics més durs i menys competitius que els del pilot anglès.

Charles Leclerc ha marcat el tercer millor temps davant els dos pilots d'Alpine que, en certa manera, han donat la sorpresa de la jornada. Esteban Ocon ha estat quart i Fernando Alonso, cinquè. Carlos Sainz ha marcat el vuitè millor temps entre els pilots d'Alpha Tauri, Pierre Gasly i Yuki Tsunoda.

La primera sessió d'entrenaments en el circuit de Barcelona-Catalunya ha tornat a posar en evidència que les diferències entre Mercedes i Red Bull continuen sent molt petites. Valtteri Bottas ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments pel Gran Premi d'Espanya. Ha superat Max Verstappen per només 33 mil·lèsimes de segon. El campió del món Lewis Hamilton ha marcat el tercer millor registre a 123 mil·lèsimes del seu company d'equip Bottas.

Lando Norris, amb McLaren, ha estat Quart davant els dos pilots de Ferrari, Charles Leclerc i Carlos Sainz, que han fet servir pneumàtics entremitjos al contrari dels primers, que han marcat els registres amb gomes toves. Fernando Alonso, en el seu retorn a la pista catalana, ha estat quinzè. La major part dels pilots han donat les seves impressions sobre la nova configuració del traçat, i esperen que hi pugui haver més avançaments en la corba 10 que dona entrada a la zona de l'estadi, perquè hi haurà més línies per seguir.

Anar al contingut