Espanyol

Borja Iglesias: "No descarto lluitar per ser a Europa. Els punts et diuen que és possible"

El davanter de l'Espanyol assegura en una entrevista al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio que té el derbi al Camp Nou marcat des de fa temps al calendari i que no descarta la victòria l'estadi del líder de la Lliga

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Borja Iglesias ha estat entrevistat en el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio. El jugador blanc-i-blau ha parlat sobre el derbi de dissabte que ve i ha fet balanç de la seva actual etapa com a perico.

"El derbi és un partit molt bonic i fa temps que el tenim marcat al calendari. Estic satisfet amb el meu rendiment i el meu creixement i tinc ganes de més".

I afegeix:

"Nosaltres pensem a guanyar tots els partits. Per què no guanyar al Camp Nou, ho fan alguns equips."

El "Panda" porta 11 gols a la Lliga, molt a prop del registre del seu antecessor en la posició de davanter centre, Gerard Moreno, que en va fer 16 la temporada passada. Respecte a la temporada del seu actual club, el Panda ha explicat:

"Potser sí que ens ha perjudicat el bon inici de temporada, no tant a nivell intern, sinó perquè des de fora potser s'ha creat més expectativa. Crec que malgrat les ratxes, les bones i les dolentes, a l'Espanyol hem mantingut la idea de joc."

El davanter de l'Espanyol valora l'arribada del xinès Wu Lei: "des del primer dia ens ha dit que venia a aportar", i no l'espanta com a competència:

"Amb Wu Leis som diferents, però encaixem molt bé. Ell té molta capacitat de buscar ocasions de gol. Tot és un procés i crec que ens entendrem molt bé."

A 10 jornades per al final de la Lliga, Borja Iglesias no descarta cap objectiu:

"Tinc la mentalitat que el final no se'ns farà llarg, tenim la idea de joc i les capacitats per afrontar-ho bé. No descarto lluitar per ser a Europa. Els punts et diuen que és possible, decideixo mirar cap a dalt de la taula i no cap avall."

Preguntat si un futbolista de l'Espanyol pot admirar Messi, el "Panda" respon:

"Crec que a nivell futbolístic no hauríem de tenir por de dir que Messi és un gran jugador, potser el millor del món, això no vol dir que no vulgui guanyar contra ell."

I en clau de futur, té molt clar on vol estar la temporada vinent:

"Estic molt content a l'Espanyol amb la sensació de família que hi ha, amb els treballadors i el club, des del minut 1 que he notat la proximitat de tothom, i és important."

ARXIVAT A:
El Derbi
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut