Espanyol

Borja Iglesias guanya el vuitè Trofeu Dani Jarque

El davanter s'ha endut el guardó que entrega "Tot gira", de Catalunya Ràdio, al millor jugador de l'Espanyol de la temporada. Iglesias ha superat Marc Roca i Sergi Darder, que han completat el podi del trofeu.

Actualitzat

El davanter s'ha endut el guardó que entrega "Tot gira" de Catalunya Ràdio al millor jugador de l'Espanyol de la temporada. Iglesias ha superat Marc Roca i Sergi Darder que han completat el podi del trofeu

Mitjançant l'adjudicació de tres, dos i un punt als tres millors jugadors de cada partit del conjunt blanc-i-blau, el Trofeu Dani Jarque l'entreguen els oients i els integrants de "La Transmissió de l'Espanyol" des de fa vuit temporades. Els quatre primers trofeus van ser per a Sergio García, el cinquè per a Pau López, el sisè per a David López i el de l'any passat per a Gerard Moreno.

 

El golejador

En el seu primer any a l'Espanyol, Borja Iglesias ha marcat 17 gols a la Lliga i s'ha convertit en un jugador clau en l'equip. De fet, feia més de trenta anys que un debutant no aconseguia aquesta excel·lent xifra golejadora.

 

El trofeu

El guardó, dissenyat per l'artista catalana Marta Solsona, és una rèplica de l'estàtua dedicada a Dani Jarque a l'RCDE Stadium. El futbolista català, capità de l'Espanyol i emblema del club, va morir l'any 2009.

 

Per a més informació: catradio.cat/danijarque

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut