Espanyol

Borja Iglesias: "Em sento molt estimat i molt valorat"

El davanter perico comenta a Catalunya Ràdio que s'abordarà la seva continuïtat "quan arribi el moment i tot serà molt senzill"

Imma CasaresActualitzat

La gran temporada de Borja Iglesias, en el seu primer any a l'Espanyol, li ha valgut sortir escollit guanyador del Trofeu Dani Jarque, que entrega el programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio gràcies als vots dels oients.

Iglesias ha superat Marc Roca i Sergi Darder com a millor jugador blanc-i-blau. L'avalen els 17 gols que ha marcat a la Lliga, que l'han convertit en un jugador clau per a l'equip. Especialment ara, que s'acaben de classificar per disputar les prèvies de la Lliga Europa.

El davanter gallec ha anat a recollir el premi que l'acredita com el millor jugador de l'equip aquesta temporada i ha concedit una entrevista que es podrà sentir sencera al programa d'aquest diumenge.

A l'entrevista ha abordat un dels temes que neguitegen els aficionats de l'Espanyol: el de la seva continuïtat. El davanter perico ha sabut nedar i guardar la roba:   

"Ara mateix és aviat per a tot. Estem tots amb la moral pels núvols i gaudint-ho. Quan arribi el moment en parlarem i serà tot senzill, suposo. Em sento molt estimat i molt valorat. Gaudeixo jugant i estic content. No penso en altres coses, i a més, tampoc ve res de fora."

    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut