Girona

Borja García salva el Girona en l'últim sospir davant l'Sporting (1-1)

Els gironins han jugat amb un home menys durant 30 minuts, però només han pogut sumar un punt contra l'equip asturià

Abundi BorderaActualitzat

Borja García ha salvat un punt "in extremis" per al Girona en el duel de debut a la Lliga davant l'Sporting de Gijón. En un Montilivi ple a vessar, els gironins han aconseguit igualar el duel en l'últim sospir.

Els d'Unzué han començat endollats i Jairo, al minut 5, ha avisat Mariño amb un xut llunyà. Només un minut després ha estat el torn de l'Sporting, que després d'una bona combinació ha posat a prova Juan Carlos per mitjà d'un xut des de fora de l'àrea de Pablo Pérez.

Els gironins buscaven dominar el partit per mitjà de la possessió, davant un Sporting que aprofitava les pèrdues dels locals per arribar amb perill a la porteria catalana.

Després de molts minuts d'imprecisions per part dels dos equips, Pablo Pérez ha pogut avançar els visitants, però ha aparegut Diamanka. El senegalès ha guanyat en velocitat a Pérez quan l'extrem es disposava a encarar la porteria del Girona, enviant la pilota a córner. Djurdjevic, amb un bon xut creuat des de fora de l'àrea, ha tornat a avisar al límit del descans.

A la sortida de vestuaris, Borja García ha estat a punt d'avançar els locals amb un gran xut, però Mariño ha reaccionat amb rapidesa per evitar el primer gol del partit. En el minut 55, l'Sporting s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Damián Pérez. L'àrbitre Trujillo Suárez, després de consultar el VAR, ha expulsat l'argentí per una forta entrada sobre Borja García a l'alçada del genoll.

Unzué ha fet entrar Samu Sáiz i Gerard Gumbau en el minut 66, en un partit que els locals han passat a dominar per complet. Els asturians aprofitaven les pèrdues de pilota del Girona per generar perill amb un Djurdjevic molt actiu que ha avisat Juan Carlos, primer amb un remat a boca de canó i després amb un xut llunyà.

Quan semblava que els catalans podien desequilibrar el duel, ha estat l'Sporting qui s'ha avançat. Aitor, que havia avisat cinc minuts abans amb una pilota al travesser, ha posat el 0 a 1 en el marcador després d'una gran jugada individual.

El Girona, amb el gol, ha reaccionat i Borja García ha aprofitat una bona assistència de Marc Gual a l'interior de l'àrea per empatar el partit sobre la botzina.

Els d'Unzué han tancat l'Sporting a la seva àrea en els últims instants, però no han estat capaços de capgirar el marcador i han sumat el primer punt de la temporada a Montilivi.