Borja Garcia, optimista en la tornada dels entrenaments de grup (@GironaFC)
Girona

Borja García: "Ho donarem tot per complir l'objectiu de l'ascens"

El centrecampista madrileny envia un missatge optimista i ple de confiança de cara a tornar el club gironí a la Primera Divisió

Redacció Esport3Actualitzat

Es veu que el canvi de fer entrenaments individuals a fer-los amb part del grup ha animat els jugadors del Girona i encara més Borja García, que ha explicat que l'equip "ho donarà tot per complir l'objectiu de l'ascens".

"Intentarem posar-nos a to per encarar de la millor manera possible aquest mes i mig de competició que ens queda. Després de tot el que hem viscut, el futbol serà un focus d'alegria i una manera de distreure la gent."

Borja García també ha advertit dels perills que hi pot haver per als jugadors en forma de lesions pel fet d'haver de jugar molts partits seguits i, a més a més, amb una climatologia diferent. Però com ja han comentat altres companys, cal adaptar-se al més aviat possible a totes les situacions que envolten el nou futbol.

"En aquesta situació excepcional, sense precedents, el que primer s'adapti a les noves circumstàncies tindrà moltíssim terreny guanyat."

Aquestes primeres sessions d'entrenaments són com una mena de pretemporada per als jugadors del Girona.

"Després de més de dos mesos de confinament, de sensacions atípiques, d'inactivitat, tancats a casa i sense poder fer la nostra feina, teníem moltes ganes de tornar a la gespa. He trobat a faltar veure els companys i estar tots junts. Tornar a fer el que ens agrada és una gran alegria."

La setmana ha estat molt estranya, amb els jugadors fent sessions físiques individuals, però amb la tornada a la feina amb part del grup, els entrenaments recuperen una part de la realitat del futbol. Un pas més per tornar a la competició.


 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut