Girona

Borja García: "El partit contra el Reial Madrid serà una festa per a la ciutat"

El migcampista madrileny del Girona assegura que afronten el duel contra els blancs a Montilivi "amb moltíssima confiança i il·lusió"

Actualitzat

El migcampista del Girona Borja García ha assegurat que el partit d'aquest diumenge contra el Reial Madrid a Montilivi "serà una festa per a la ciutat" i no creu que hi hagi "motius per suspendre'l" davant les veus que apunten a aquesta possibilitat per la situació política a Catalunya.  

Borja García ha aprofitat per enviar "un missatge de total tranquil·litat" en aquest aspecte i ha indicat que, "aquí, a Montilivi, tothom ha estat ben rebut i ha tingut una estada agradable". "El partit de diumenge ha de ser una festa del futbol perquè tota la gent de Girona gaudeixi de veure jugar el Reial Madrid per primera vegada en el seu camp", ha afegit.  

En el pla esportiu, el migcampista del Girona ha explicat que el vestidor afronta el partit "amb moltíssima confiança i il·lusió" i ha remarcat que diumenge s'enfrontaran al que, "ara per ara, és el millor equip del món", per la qual cosa ha apel·lat a la màxima concentració per signar "el millor partit de la temporada i esperar que ells no estiguin molt encertats".  

Nascut al municipi madrileny de Torremocha de Jarama, Borja García va defensar la samarreta del Reial Madrid Castella en 66 ocasions entre el 2012 i el 2014. Per aquest motiu, el de diumenge serà "un partit molt especial" per al blanc-i-vermell, que s'ha mostrat feliç per l'oportunitat d'enfrontar-se per primera vegada a un equip en el qual va passar "molt bons moments".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut