Tenis

Boris Becker, obligat a subhastar els seus trofeus per cobrir els deutes

Boris Becker s'ha vist obligat a subhastar fins a 82 objectes personals per cobrir els enormes deutes que té. A la llista, però, hi falten els trofeus més importants: els dels Grands Slams, que -sorprenentment- no troben enlloc

Actualitzat

Un gran servei, un gran palmarès. Guanyador de sis Grands Slams, Boris Becker irromp en el món del tenis professional com un autèntic huracà. Wimbledon, 1985. Primer alemany a guanyar el torneig. Primer no cap de sèrie a fer-ho i, a dia d'avui, encara el tenista més jove a guanyar a la central de l'All England Club. Només tenia 17 anys.

El trofeu que aquí aixeca, el primer dels tres que té a Wimbledon, és ara a la venda. Ofegat pels deutes, 82 objectes vinculats a la seva trajectòria professional estan actualment en subhasta. No hi són tots, però en destaquen uns quants.

Mark Ford, l'administrador judicial explica:

*Els més populars són els de Wimbledon, tot i que en falten. El del US Open ens obre mercat a Amèrica. Possiblement es tracti del lot més atractiu de la subhasta"

Ni rastre, per exemple, dels dos Oberts d'Austràlia. La crida perquè qui els tingui els torni, no ha funcionat. El tenis li va donar 22 milions d'euros. Li xifren el deute en més del doble, 53 milions.

Diversos divorcis, una sonada i caríssima paternitat finalment reconeguda i el frau fiscal, entre els motius de la desfeta econòmica de l'ídol, declarat fa dos anys en la ruïna.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut