Futbol

Bordalás no veu gens clar que Ángel acabi fitxant pel Barça: "No se li obren les portes, és un jugador molt important"

Actualitzat

L'entrenador del Getafe, José Bordalás, ha esvaït qualsevol dubte de mala maror amb el tècnic del Barça, Quique Setién, a la roda de premsa prèvia al partit de Lliga en què els madrilenys visiten el Camp Nou (dissabte a les 16.00).

El tècnic dona per enterrada la tensió fruit d'un creuament de declaracions en el passat, quan Setién entrenava el Lugo i Bordalás, l'Alcorcón, el 2013.

"Jo el respecto. Soc una persona que no té cap tipus de rancúnia i que valora molt la professió. Allò està més que oblidat. Respecto molt tots els entrenadors i m'agraden moltes coses dels equips de Quique Setién, com també de Simeone o de Zidane."

 

Anàlisi del Barça

"Ens enfrontem a un equip molt gran i poderós. Els meus jugadors han demostat que tenim capacitat per fer un bon partit. Sabem que serà difícil, però afrontem el partit amb molta il·lusió. Té punts dèbils, pocs, però en té. Hem d'enfortir les nostres virtuts. Esperem neutralitzar un equip boníssim que té el millor jugador en Messi."

 

Possible marxa d'Ángel Rodríguez al Barça

"El meu president no obre les portes de sortida i menys en aquests moments. El que digui el meu president ho respecto moltíssim. Ángel és un jugador important de l'equip. Ens ha ajudat molt i estem convençuts que ens ajudarà. No se li obren les portes. Ara mateix, el meu president i jo som conscients que ens juguem molt en dues competicions i Ángel és un jugador molt important.

No pensem en la possibilitat que marxi. Estic tan centrat en el dia a dia i en l'equip que no penso que se'n pugui anar. És un jugador del Getafe i ja veurem què passa. He vist molts candidats a fitxar pel Barça en els mitjans."
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut