Barça

Bojan torna a entrenar-se amb el grup un mes després

Un mes després de lesionar-se en el partit de Lliga contra l'Sporting de Gijón, Bojan Krkic ha tornat a exercitar-se amb el grup i podria entrar en la convocatòria que el tècnic, Josep Guardiola, donarà divendres per enfrontar-se a l'Almeria. El davanter blaugrana, que oficialment no ha rebut l'alta mèdica malgrat haver completat tot l'entrenament amb els seus companys, sembla haver superat totalment el trencament fibril·lar que es va fer en la inserció tendinosa a l'adductor mitjà de la cuixa esquerra el 31 d'agost passat.

Actualitzat
La recuperació de Bojan ha estat la notícia positiva de l'entrenament, en què la plantilla blaugrana ha començat a preparar el compromís de la Lliga de dissabte que ve, després de gaudir d'un dia de descans. Una altra presència destacada a la sessió d'aquest matí ha estat la del davanter Thierry Henry, encara que l'internacional francès només n'ha completat la part inicial.

Henry té una elongació a l'adductor de la cuixa esquerra que ja li va impedir entrar a la convocatòria per al partit de Champions contra el Dinamo de Kíev i que probablement el deixarà fora de la pròxima.

Com acostuma a ser habitual, Guardiola ha convocat fins a sis jugadors del filial per completar la sessió preparatòria. Els elegits, en aquest cas, han estat Bartra, Gai, Edu Oriol, Muniesa, Sergi Roberto i Jonatan Soriano, l'exdavanter de l'Espanyol que aquest any ha fitxat pel Barça Atlètic i que s'ha exercitat per primera vegada al costat dels que fins a la campanya passada eren els seus rivals al terreny de joc.

No perdonen Tito Vilanova

El Comitè d'Apel·lació ha desestimat les al·legacions del F. C. Barcelona i, per tant, ha decidit mantenir els dos partits de suspensió al segon entrenador blaugrana, Francesc "Tito" Vilanova, que va ser expulsat dissabte en el partit que el Barça va jugar contra el Màlaga. No es descarta que el club blaugrana recorri ara al Consell Superior de Disciplina Esportiva.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut