Eto'o sempre va mostrar admiració davant del talent de Bojan Krkic
Barça

Bojan: "Si no hagués marcat, no sé què m'hagués fet l'Eto'o"

Bojan recorda, en exclusiva per a TV3, la final de Copa del 2009. La victòria contra l'Ahletic Club va suposar el primer títol de la seva carrera

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça portava 11 anys sense guanyar la Copa, però va arribar a Mestalla, el 13 de maig del 2009, amb l'autoestima alta i amb un Bojan que s'havia guanyat una plaça a tots els partits de la competició.

 "Quan l'entrenador va donar l'alineació de la final va ser un dels dies més feliços per a mi."

Toquero va fer el 0-1, però els homes de Guardiola no es van arronsar.

"L'ambient al vestidor era de creure que aquella final es guanyaria. Comences perdent, però l'equip estava fort, veies que anaves pel bon camí."

 

Yaya Touré a la primera part i Messi a la segona van capgirar el marcador. A Bojan li va tocar sentenciar la final amb el tercer.

"Recordo veure la cara de l'Eto'o, que si no hagués marcat m'hagués... no sé que hagués passat. Jo ho vaig veure molt clar. Va ser una passada en profunditat del Leo. L'Aitor Ocio m'anava tancant mentre jo buscava l'espai per definir. Per això no vaig veure el Samu, que estava completament sol, perquè estava focalitzat a trobar aquell moment de poder marcar."

Xavi de falta directa va fer el quart i Puyol va aixecar la vint-i-cinquena Copa de la història del Barça.

Bojan a la gespa de Mestalla durant la celebració del títol de Copa

En aquell moment ningú ho sabia, però va ser el primer dels 6 títols aconseguits la temporada 2008-09 per aquell Barça de rècord.

"La final a Mestalla contra l'Ahletic va ser l'inici d'una història molt maca."

Anar al contingut