Futbol

Bojan Krkic es reivindica amb la seva gran actuació amb la selecció catalana davant Hondures

Bojan Krkic és l'autèntic "home gol" de Catalunya. De fet, ha marcat sempre que ha jugat amb la selecció catalana. En total, 5 gols en 4 partits. El jugador de Linyola hi va debutar ara fa tres anys, contra Euskadi. És clar que la seva participació amb Catalunya és una autèntica garantia per al seleccionador. Va marxar substituït al minut 80 amb una ovació unànime de tot l'Estadi Lluís Companys. Se la mereixia, perquè una vegada més Bojan Krkic va demostrar el seu compromís incondicional amb Catalunya. Sortia d'un procés d'angines, però no es va voler perdre la cita d'ahir contra Hondures. Johan Cruyff no va dubtar a posar-lo en l'onze titular i el de Linyola ho va aprofitar per reivindicar-se.
Al marge de les dues assistències dels dos primers gols, va fer el que més li agrada: marcar. D'ell va ser el 3-0, després d'aprofitar una passada de Verdú i superar el porter hondureny. Bojan va mirar a la grada per dedicar-lo als seus pares, orgullosos, i amb la mare vibrant com ningú. També va fer el 4-0 definitiu, amb una assistència de Sergio García arran d'un contraatc.

Bojan ha disputat quatre partits amb la selecció catalana i en tots ha marcat: suma ja 5 gols. Pere Gratacós el va fer debutar amb Catalunya al desembre del 2007 a San Mamés contra Euskadi i el blaugrana va obrir el marcador amb aquest gol. El 2008, Bojan també va marcar contra Colòmbia el primer gol del partit al Camp Nou. I l'any passat, ja amb Cruyff, va fer la millor diana de la nit en la victòria contra l'Argentina. És evident que Bojan i el gol són un binomi perfecte per a Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES