El trofeu i la pilota oficial de la final de la Champions
El trofeu i la pilota oficial de la final de la Champions
barça

Bogeria per Eindhoven: esgotades les primeres 3.400 entrades per a la final de la Champions

El Barça espera rebre aviat una nova remesa de tiquets per als milers d'aficionats que se n'han quedat sense

Redacció Esport3Actualitzat

Només consumar-se la classificació per a la tercera final consecutiva de la Champions, la UEFA va posar a disposició del Barça unes primeres 3.400 entrades per als aficionats culers que vulguin acompanyar l'equip a Eindhoven. Mig dia després, el club ha confirmat les sospites que era una quantitat molt escassa per la il·lusió que ha generat la fita de les blaugranes. Aquest divendres al migdia ja s'havien exhaurit totes les entrades d'aquest primer paquet per al partit que el 3 de juny acollirà el Philips Stadion, amb capacitat per a 35.000 espectadors.

Com aconseguir entrades per a la final d'Eindhoven?

El preu d'aquests tiquets, que eren adquiribles en aquest enllaç de la UEFA, ha estat limitat a 15 euros. Ara el Barça espera rebre aviat un nou paquet de tiquets per als milers d'aficionats que tenen el desig de presenciar en directe una Champions blaugrana amb públic a les graderies. Cal recordar que la primera i única que hi ha a les vitrines del museu culer es va guanyar a Göteborg a porta tancada per la pandèmia.

A més, per al públic general, el 15 de maig està previst que la Federació dels Països Baixos posi a la venda a través d'internet alguns dels tiquets restants, també a preus populars entre els 15 i els 25 euros.

A banda del total d'entrades de què disposarà l'afició blaugrana, encara queden incògnites de cara a la cita del primer dissabte de juny. Pel que fa al desplaçament, el directiu responsable del femení, Xavi Puig, ha confirmat que l'entitat proposarà als aficionats paquets de viatge per anar i tornar dels Països Baixos, com es va fer en la final de Torí del 2022, on s'hi van desplaçar 15.000 barcelonistes. A nivell esportiu, el gran enigma és descobrir el nom de l'altre finalista, Arsenal o Wolfsburg.

Anar al contingut