FUTBOL

Bogeria desfermada a Sevilla per Isco

El Sánchez-Pizjuán es va omplir per rebre un dels fitxatges que més il·lusionen els sevillistes

Redacció Esport3Actualitzat

Mentre el seu exequip jugava a Hèlsinki, Isco Alarcón saltava a la gespa del Sánchez-Pizjuan vestit, per primer cop, amb la samarreta del Sevilla. El migcampista de la Costa del Sol, que va sortir per la porta del darrere del Santiago Bernabéu, va rebre un bany de masses en la seva arribada a la capital andalusa aquest dimecres. En concret, 15.000 persones van omplir la graderia del feu sevillista en la posada de llarg del nou jugador de Nervión.

Al jugador se'l va poder veure impressionat amb la rebuda per part de la seva nova afició. Fins i tot, en el moment en què els sevillistes van arrencar a cantar a cappella l'himne del club, a Isco se li va fer un nus a la gola de l'emoció. Ara, caldrà veure quin serà el paper que el migcampista tindrà a l'equip de Lopetegui, que aquest matí ha assegurat que el 22 serà "un jugador més de l'equip".

Isco arriba al Sevilla després de 9 anys al Reial Madrid. A l'equip madrileny ha disputat 352 partits oficials i ha acumulat més de 19.000 minuts vestit de blanc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut