Futbol

Bogeria a Manchester: de les llàgrimes de Guardiola a la invasió del camp

Els "citizens" han acabat guanyant una Premier en cinc minuts que tenien pràcticament perduda

Redacció Esport3Actualitzat

Bogeria a Manchester amb el desenllaç d'aquesta Premier League 2021/2022. Els de Guardiola han acabat guanyant una Premier amb una remuntada en cinc minuts que veien pràcticament perduda.

Les llàgrimes de Guardiola i la invasió de camp

Amb el xiulet final s'ha desfermat la bogeria i els aficionats locals han saltat en massa per felicitar els jugadors i festejar el títol. Les desenes de policies i agents de seguretat han estat incapaços de retenir la quantitat de gent eufòrica que ha saltat a l'Etihad Stadium. La seguretat de l'estadi ha ajudat els jugadors a abandonar el camp entre felicitacions dels seus aficionats.

L'altra imatge de la celebració han estat les llàgrimes de Guardiola després del xiulet final. El català ha sumat la seva quarta Premier en sis anys. A més, el tècnic de Santpedor ha sumat la seva desena lliga en tretze temporades en el futbol d'elit.

 

Agressió al porter visitant durant la invasió de camp

La nota negativa de la festa del City ha estat l'agressió a Olsen, proter de l'Aston Villa, durant la invasió de camp després de guanyar la Premier. El club de Manchester ja ha assegurat que obrirà una investigació i farà fora de per vida el responsable dels fets.

Anar al contingut