Stefan Bissegger ha estat el més ràpid en un esprint sota la pluja
Ciclisme

Bissegger guanya la quarta etapa de la Volta a Suïssa i Van der Poel manté el liderat

El suís Stefan Bissegger s'ha adjudicat la quarta etapa de la Volta a Suïssa, en superar en l'esprint els seus companys d'escapada. El neerlandès Matthieu Van der Poel ha mantingut el liderat

Arcadi AlibésActualitzat

La vigília de l'arribada de l'alta muntanya, els favorits de la Volta a Suïssa s'han agafat amb molta calma l'etapa d'avui, que acabava a Gstaad després de superar un coll de segona categoria.

Els protagonistes del dia han estat els suïssos Stefan Bisseger i Joel Suter, el francès Benjamin Thomas i el nord-americà Joey Rosskopf, que han arribat a tenir 8 minuts d'avantatge. Tant els aspirants a la general com els teòrics favorits per guanyar l'etapa han preferit no arriscar-se sota la pluja que ha caigut al final de l'etapa, i han deixat que els escapats es juguessin la victòria.

L'etapa acabava a l'aeroport de Gstaad i l'esprint final se l'ha emportat Stefan Bisseger, que en la contrarellotge inicial es va quedar a 4 segons de la victòria. Benjamin Thomas ha entrat en segona posició i el gran grup ha arribat 5 minuts i 16 segons després. A Bisseger li han faltat 38 segons per arrodonir la seva victòria d'etapa amb el liderat.

Matthieu Van der Poel, doncs, ha mantingut el mallot groc de líder, però demà comencen les etapes de muntanya i s'espera que entrin en acció els corredors que es jugaran la victòria final.

Anar al contingut