Bianca Andreescu no defensarà el títol a Flushing Meadows (Reuters)
Tenis

Bianca Andreescu tampoc jugarà l'Open dels Estats Units

Amb la baixa de la canadenca cap dels dos campions vigents defensarà el títol, ja que Rafa Nadal ja va dir que tampoc jugaria el Grand Slam nord-americà

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Continua el degoteig de tenistes que renuncien a jugar l'Open dels Estats Units. L'última a afegir-se a la llista és la canadenca de 20 anys i actual campiona del torneig, Bianca Andreescu. Andreescu (6 WTA), de fet, ha estat lesionada i no ha jugat cap partit en tot el 2020. De tota manera, al mes de juny havia mostrat la seva predisposició a jugar a Nova York. Ara ha canviat d'opinió. D'una banda perquè assegura que no té encara el nivell necessari i de l'altra pel risc que suposa la pandèmia del coronavirus. Amb la seva renúncia, el torneig es queda sense els dos campions vigents, ja que Rafa Nadal ja va dir fa unes setmanes que no el jugaria.

La llista de tenistes que ja han comunicat que no jugaran aquest Grand Slam es va engrandint. En dones, a més d'Andreescu, destaca la número 1 mundial, l'australiana Ashleigh Barty, l'ucraïnesa Elina Svitolina (5 WTA) o l'holandesa Kiki Bertens (7 WTA)

En homes, a més de Rafa Nadal (2 ATP), tampoc no hi seran els suïssos Roger Federer (4 ATP) i Stanislas Wawrinka (17 ATP), el francès Gael Monfils (9 ATP) o l'australià Nick Kyrgios (40 ATP). El torneig nord-americà, que es jugarà del 31 d'agost al 13 de setembre, va rebre una bona notícia, però: el número 1 mundial, el serbi Novak Djokovic, va confirmar que sí que hi participarà.

 

 

 

Anar al contingut