Bianca Andreeescu sorprèn Serena Williams i guanya l'Open dels Estats Units (EFE)
Tenis

Bianca Andreeescu sorprèn Serena Williams i guanya l'Open dels Estats Units de tenis

Les noves generacions demanen pas, i, si l'any passat va ser Naomi Osaka, ara ha estat aquesta canadenca de 19 anys qui s'ha imposat a una de les millors tenistes de la història, Serena Williams

Actualitzat

Bianca Andreescu ha guanyat l'Open dels Estats Units de tenis. Un any més, a les pistes de Flushing Medows, les noves generacions demanen pas, i, si l'any passat va ser Naomi Osaka, ara ha estat aquesta canadenca de 19 anys qui s'ha imposat a una de les millors tenistes de la història, Serena Williams. Ara fa un any, Andreescu era la tenista número 208 del món. Demà s'enfilarà al número 5 del rànquing mundial.

La progressió de Bianca Andreescu ha estat meteòrica, i aquesta matinada de dissabte a diumenge, a Nova York, ha pressionat Williams des del primer joc. Ben al contrari, la nord-americana ha començat força imprecisa i en el primer set ja ha perdut dues vegades el servei. Un mal inici de partit que ha decantat ben aviat aquesta primera mànega, que s'ha anotat Andreescu per un clar 6-3.

En el segon set, Williams ha mirat de contrarestar l'eficiència de la canadenca i el joc s'ha igualat, però, de nou, les errades en el servei --l'ha arribat a perdre quatre vegades més-- han condemnat Williams. Andreescu ha guanyat el set per un ajustat 7-5 i condemnava la petita de les Williams a una nova derrota. La d'aquesta matinada ha estat la quarta final seguida que ha perdut, després de les finals de Wimbledon del 2018 i el 2019, i aquí mateix, a Flushing Meadows, l'any passat.

Anar al contingut