El Barça va eliminar el Burela en els quarts de final
Futbol sala

Betis-Barça i Jaén-Industrias, les semifinals de la "final four" de la Copa del Rei

El Martín Carpena de Màlaga serà la seu de la fase final de la competició, en què hi podria haver final catalana. Els partits de semifinals es disputaran el dissabte 19 de desembre

Redacció Esport3Actualitzat

No hi haurà duel català en les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala. Podria quedar reservat per a la gran final. Per accedir-hi, el Barça, defensor del títol, haurà de superar abans el Betis. L'Industrias Santa Coloma, per la seva part, se les haurà amb el Jaén. El Martín Carpena de Màlaga serà la seu d'aquesta "final four" de la Copa 19-20. Els partits de semifinals es disputaran el pròxim 19 de desembre.

La competició es va veure interrompuda just després dels partits de quarts final a causa de la Covid. Els blaugranes van necessitar els penals per desempallegar-se del Burela. També els colomencs van necessitar la tanda de penals per deixar fora de combat el Talavera.

 

També avui s'han sortejat els aparellaments de la Copa de la Reina. El Pescados Rubén Varela, vigent campió de Copa, s'enfrontarà amb l'Alcorcón. L'altre finalista sortirà del duel entre el Poio Pescamar i la Universitat d'Alacant.

Anar al contingut