Futbol sala

Bernat Povill tindrà fitxa del primer equip del Barça de futbol sala

Povill, de només 19 anys, s'ha convertit en el primer jugador format al planter blaugrana que fa el salt directe al primer equip

Redacció Esport3Actualitzat

Bernat Povill, de només 19 anys, pujarà aquesta temporada al primer equip del Barça de futbol sala i tindrà fitxa de la plantilla d'Andreu Plaza, que finalment tindrà 15 efectius, comptant també les tres cares noves d'aquesta temporada: Miquel Feixas, André Coelho i Matheus.

Povill, que ja va debutar amb el primer equip blaugrana la temporada passada a la Champions amb només 18 anys contra el Vytis lituà i va fer un doblet, portarà el dorsal 22. Povill, que acaba contracte el 30 de juny del 2022, ha fet tota la pretemporada amb el primer equip i ha convençut al cos tècnic amb el seu rendiment durant els entrenaments i també en els amistosos contra Palma Futsal i Movistar Inter.

Bernat Povill s'ha convertit en el primer jugador format al planter blaugrana que fa el salt directe al primer equip, sense passar per una cessió prèvia, com abans havia passat amb jugadors com Roger, Joselito, Dídac i el mateix Miquel Feixas.

Povill va arribar al Barça en categoria aleví quan tenia només onze anys i ha anat pujant tots els esglaons fins arribar a l'elit. És un dels jugadors joves amb més projecció de tot el món i ja és campió d'Europa sub-19 amb la selecció espanyola i les dues últimes temporades ha estat un fix en els esquemes de Xavi Closas al Barça B.

"Sóc molt culer i em sento molt identificat amb tots els valors del club, i precisament per això ni en el millor dels meus somnis m'hauria imaginat trobar-me en aquesta situació i pujar al primer equip. Soc jove i ara mateix sobretot puc aportar energia i ganes en una plantilla sobrada de talent i que ha d'aspirar a tot."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut