Bernat Povill certifica el primer triomf de l'Industrias Santa Coloma
El gol de Povill a la darrera jugada decideix el matx (@fsalagarcia)
Futbol sala

Bernat Povill certifica el primer triomf de l'Industrias amb un gol sobre la botzina contra el Palma (5-4)

A Santa Coloma, l'Industrias ha aconseguit la primera victòria del campionat gràcies a un gol al darrer minut del jugador del planter blaugrana Bernat Povill

L'Industrias Santa Coloma ha començat el partit amb una idea clara: ser un equip ràpid, elèctric i poderós a les transicions, tot i que el Palma Futsal ha sabut frenar les seves envestides i imposar el seu joc.

Les primeres ocasions del partit han estat a través de contraatacs dels catalans i, tot i que al Palma li costava arribar amb claredat, el quadre balear ha tingut diverses ocasions.

Els de Santa Coloma han anat sentint-se més còmodes a mesura que avançaven els minuts. Malgrat tot el Palma ha continuat lluitant per la victòria en un duel igualat.

Amb l'empat a 3 al marcador, ha arribat el quart gol mallorquí i el Palma ha aguantat l'avantatge fins a l'últim minut de partit. Però els de Santa Coloma han aconseguit capgirar el marcador sobre la botzina amb un penal transformat per Álex Verdejo i el gol de Povill, que han deixat el triomf a casa.