Bernat Canut
Bernat Canut
Bàsquet

Bernat Canut, nou entrenador de l'Spar Girona

El tècnic urgellenc deixa el Cadí després de 5 temporades de creixement constant com a responsable del primer equip

Actualitzat

L'Spar Girona i Bernat Canut han arribat a un acord perquè el tècnic urgellenc es converteixi en el nou entrenador del conjunt gironí.

 

Pere Puig, director esportiu de l'Spar Girona, ha valorat l'arribada de Bernat Canut a la banqueta confirmant que "quan vam ser coneixedors que en Bernat no seguiria al Cadí La Seu, i després de la gran tasca que ha fet, vam pensar que seria un bon perfil per entrenar el nostre Spar Girona. Contents que hagi firmat, content que vingui i amb moltes ganes de treballar amb ell".

És el segon fitxatge de l'equip gironí que arriba provinent de l'equip urgellenc, després del de la navarresa Irati Etxarri.

Canut serà el relleu d'Alfred Julbe després que el club gironí anunciés a finals de temporada de forma oficial la sortida d'Alfred Julbe.

Els CM entren en joc

Després que s'hagi conegut la notícia de l'arribada de Bernat Canut a l'Spar Girona aquest divendres al matí, el perfil de Twitter del Cadí La Seu interpel·lava directament al de l'Uni Girona amb un "Ja heu acabat, no?". Una referència directa als dos fitxatges que l'entitat gironina ha fet de cara a la nova campanya i que provenen del club de l'Alt Urgell.

Poc després, el perfil de l'Uni Girona entrava al joc i donava resposta a la pregunta dels de la Seu. Un fet que ha provocat que els aficionats hagin celebrat la bona relació dels dos clubs a les xarxes socials.

Anar al contingut